Vurdering av Coop Mastercard kredittkort

Coop Mastercard er ett av to kredittkort som utgis i regi av Coop. Det andre kredittkortet er Coop Medlems- og betalingskort. Coop Mastercard gir deg 1% kjøpsbonus i alle Coop-butikker, i tillegg til det ordinære kjøpeutbyttet alle Coopmedlemmer får. I tillegg får du 1% bonus på alle kjøp, unntatt i konkurrerende matvarebutikker. Kjøpeutbyttet og bonusen utbetales én gang i året i starten av påfølgende år.

Kortet har også reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnad med kortet. Du kan også velge å legge til én eller flere tilleggsforsikringer mot et lavt årlig beløp. Eksempler på slik forsikringer er: ID-tyveriforsikring, egenandelforsikring for leiebil, kjøps- og prisgarantiforsikring, nøkkel- og dokumentforsikring, ransforsikring, utvidet fører- og passasjerforsikring og billettforsikring.

Du må være over 18 år og Coopmedlem for å kunne søke på kortet.

 
  • 2% medlemsbonus og kjøpeutbytte hos Coop
  • 1% cashback også på alle andre kjøp, unntatt i konkurrerende matbutikker
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Høy kredittgrense (100 000 kr)
  • Må være Coopmedlem
  • Høyt gebyr ved kontantuttak og overføring fra kredittkortkonto

Mer informasjon om Coop Mastercard

står bak Coop Mastercard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er og den maksimale rentefrie perioden er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Informasjon om renter og kredittgrense

Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 mnd. er . Du kan maksimalt belaste kortet med . Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler.

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.