Vurdering av American Express Platinum kredittkort

Kredittramme

Etter avtale

Sperre kort:

(+47) 24 05 52 63

OBS! American Express Platinum er et betalingskort, ikke et kredittkort i den tradisjonelle stilen. Dette betyr at du må betale hele det fakturerte beløpet hver måned.

American Express Platinum er et innholdsrikt kort med mange fordeler, særlig for den som reiser mye. Du får reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens totale transportkostnad med kortet. Du har i tillegg muligheten til å benytte kortets «concierge service» som er en booking- og servicetjeneste hvor du kan få informasjon om begivenheter, overnattingsalternativer, arrangementer osv. uansett hvor du befinner deg i verden. Kortet har i tillegg utvalgte spesialrabatter hos blant annet reiserelaterte selskaper. I tilegg til dette så gir kortet deg fri tilgang til flyplasslounger i hele verden, inkludert på Gardermoen og Sola.

En litt spesiell ting med American Express Platinum er at kortet ikke har en øvre kredittgrense. Grensen settes individuelt basert på økonomisk situasjon, så du kan potensielt få høyere kredittgrense med dette kortet enn noe annet kredittkort på markedet.

Det store problemet med dette kortet er et høyt årsgebyr som «spiser» opp alle godene kortet bringer med seg.

Mer informasjon om American Express Platinum

Nøkkelinfo

American Express står bak American Express Platinum kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er Etter avtale. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 8,75%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 52,72%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 100,00% (minimum 250 kr).

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember