Vurdering av BBL Kredittkort for medlemmer kredittkort

Kredittramme

150 000 kr

Sperre kort:

(+47) 73 89 77 10

Kredittkort for medlemmer er navnet på kredittkortet tilknyttet fordelsprogrammet Boligbyggelagenes medlemsfordeler, for medlemmer av norske boligbyggelag.

Kortet er tilknyttet en fordelsprogrammet Nettbonus som gir opptil 25% bonus i 50 nettbutikker, herunder bl.a. Hotels.com og Room21. Bonuspoengene kommer inn på din medlemskonto i Boligbyggelaget du er tilknyttet, og kan så føres over som penger til din bankkonto. Du må opprette en slik bonuskonto før du kan begynne å tjene opp bonuspoeng.

Kortet inkluderer i tillegg en rekke forsikringer:

  • Reise- og avbestillingsforsikring for reiser der minst 50% av kostnadene er betalt med kortet.
  • Uhellsforsikring som dekker tap/skade på varer kjøpt med kortet i med opptil 20 000 kr i inntil 30 dager.
  • Prisforsikring som dekker deg hvis du finner en vare du kjøper billigere i en annen butikk innen 30 dager av kjøp. Dekker prisforskjell på minimum 300 kr, maksimalt 20 000 kr.
  • Fordeler
  • Opptil 25% bonus i nettbutikker
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Uhellsforsikring og prisgaranti for nyinnkjøpte varer
  • Ulemper
  • Må være medlem i boligbyggelag

Mer informasjon om BBL Kredittkort for medlemmer

Nøkkelinfo

EnterCard står bak BBL Kredittkort for medlemmer kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 150 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 21,62%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 25,37%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,50% (minimum 100 kr).

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember