Vurdering av BMCard kredittkort

Kredittramme

BMCard er kredittkortet og handlekontoen til Byggmakker. Du kan handle for inntil 200 000 kr med dette kortet, og det er ikke begrenset til handling hos Byggmakker, så du kan bruke kortet på helt vanlig vis også til andre ting enn byggevarer. Dersom du har rentebærende saldo over kr 250 blir du belastet 39 kroner i administrasjonsgebyr.

Det som skiller dette kortet fra en del andre kredittkort er at du kan få inntil 6 mnd. betalingsutsettelse for et beskjedent gebyr på 349 kr. Dette gjelder kun beløp inntil 75 000 kr.

BMCard har noen få utvalgte rabatter, men har ellers ingen andre fordeler. Du får ingen fast rabatt hos Byggmakker selv om du betaler med dette kortet.

  • Fordeler
  • Høy kredittgrense (200 000 kr)
  • Inntil 6 mnd. betalingsutsettelse
  • Kan benyttes i BankAxept-terminaler
  • Ulemper
  • Få fordeler
  • Høy rente

Mer informasjon om BMCard

Nøkkelinfo

står bak BMCard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
Credits Gold
bilde av kredittkortet
Santander Red