Vurdering av

BN Bank MasterCard

Vurdering av BN Bank MasterCard kredittkort

Kredittramme

BN Bank Mastercard er utstedt av SpareBank 1 Kredittkort AS. Kortet har en standard reiseforsikring inkludert hvis du betaler 50% eller mer av reisens totale transportkostnad med kortet.

BN Bank Mastercard har få fordeler utover reiseforsikring, og gebyrene tilknyttet kortet er forholdsvis høye.

Du kan få inntil 75 000 kr i kredittramme.

  • Fordeler
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ulemper
  • Høye gebyrer på kontantuttak
  • Høy effektiv rente
  • Få fordeler

Mer informasjon om BN Bank MasterCard

Nøkkelinfo

står bak BN Bank MasterCard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 mnd. er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort