Vurdering av CASA kredittkort

Kredittramme

Casa er det som tidligere het BohusKonto, og har derfor mange fordeler knyttet opp mot Bohus. Som spesialtilbud i kampanjeperioder fra Bohus og betalingsutsettelse på kjøp hos Bohus. Denne betalingsutsettelsen gjelder bare for kjøp for over kr 2500,- og man må betale et utsettelsesgebyr.

Av rabattene kortet tilbyr er også disse retter mot f. eks interiørmagasiner.

Utover dette har kortet få fordeler. Renten er høy, det har ikke reise- og avbestillingsforsikring, og ingen betalingsutsettelse slik at renten løper fra første dag. Så pass på når du bruker dette kortet.

Alt i alt et helt gjennomsnittlig kort som forutsetter at du handler mye hos Bohus for å kunne dra nytte av fordelene dette kortet tilbyr.

  • Fordeler
  • Rabatter i utvalgte butikker/nettbutikker
  • Ulemper
  • Høy rente
  • Ikke reise- eller avbestillingsforsikring
  • Ingen betalingsutsettelse

Mer informasjon om CASA

Nøkkelinfo

står bak CASA kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
Credits Gold
bilde av kredittkortet
Santander Red