Vurdering av Credits Gold kredittkort

Kredittramme

Oppdatert april 2019: BB Bank ASA opplyser at de IKKE godkjenner søknader på Credits Gold fra kunder som allerede har et annet Credits-kredittkort.

Credits Gold er et relativt nytt kredittkort, utstedt av . Kortet reklamerer med gebyrfrihet og lav rente. Kortet ligner på bankens andre kort Credits Visa, hvor den største forskjellen er at Credits Gold har reiseforsikring.

I tillegg til relativt lav rente har kortet en av markedets lengste rentefrie perioder på inntil 51 dager. Kortet mangler imidlertid et godt fordelsprogram.

Hvis grunnen til at du skal ha kredittkort er betalingsutsettelser med lav rente passer dette kortet godt.

  • Fordeler
  • Lav rente
  • Lang rentefri periode
  • Ingen gebyrer
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ulemper
  • Mangler et godt fordelsprogram

Mer informasjon om Credits Gold

Nøkkelinfo

står bak Credits Gold kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
Santander Red