Vurdering av Diners Club Privat kredittkort

Dette kortet utstedes ikke mer.

Kredittramme

Sperre kort:

(+47) 21 01 53 00

Diners har lagt ned sin kortvirksomheten i Norge og utsteder derfor ikke dette kortet.

Diners Club Privat er et kredittkort som hverken er et Visa- eller et Mastercard, men som benytter sitt eget betalingssystem. Kortet er nokså utypisk og skiller seg fra "vanlige" kredittkort på flere områder. Blant annet kan du koble kortet opp mot SAS Eurobonus og motta bonus du kan benytte på flyreiser med SAS for. Denne bonusen får du for all bruk av kortet, ikke bare hvis du kjøper flybilletter. Du får også tilgang til VIP-lounger på flyplasser som har dette, hvis du har Diners Club Privat. Det koster imidlertid penger å komme inn på disse loungene, selv med kortet.

Diners Club Privat gir deg også rabatter på utvalgte produkter, særlig innenfor kategorien reise. Kortet har også reiseforsikring inkludert hvis du betaler minst 50% av reisens transportkostnader med kortet.

Den store ulempen med kortet er at det har et stivt årsgebyr som vanskelig kan rettferdiggjøres selv om kortet har flere fordeler.

  • Fordeler
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Høy kredittgrense (100 000 kr)
  • Rabatter i utvalgte butikker/selskaper
  • Gir tilgang til VIP-lounger
  • Ulemper
  • 695 kr i årsavgift
  • Høy rente
  • Høye gebyrer

Mer informasjon om Diners Club Privat

Nøkkelinfo

Diners Club står bak Diners Club Privat kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 34,78%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember