Vurdering av Esso MasterCard kredittkort

Kredittramme

Esso MasterCard er, som navnet tilsier, et kredittkort som gir enkelte fordeler på Esso sine bensinstasjoner i Norge.

Kortet gir en bensinrabatt på 35 øre per liter på Esso, et godt stykke bak konkurrenter som  365Direkte, men gir til gjengjeld 20% rabatt på bilvask på norske Esso-stasjoner.

Kortet er ikke spesielt egnet til å kjøpe reiser, siden det ikke inkluderer reiseforsikring, men er ellers et helt OK kort uten årsavgift.

  • Fordeler
  • Drivstoffrabatt
  • Høy kredittgrense
  • Cashback i utvalgte butikker/selskaper
  • Ulemper
  • Ikke reise- eller avbestillingsforsikring
  • Høy rente

Mer informasjon om Esso MasterCard

Nøkkelinfo

står bak Esso MasterCard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
yA Bank
bilde av kredittkortet
yA Bank