Vurdering av Eurocard Gold kredittkort

Kredittramme

Eurocard Gold er et innholdsrikt kredittkort. Reiseforsikring er inkludert hvis du betaler mer enn 50 % av transportkostnaden med kortet. Det samme er tilgang til lounger på en rekke flyplasser i Europa. Du får også en del utvalgte rabatter og tilbud hvis du betaler med kortet.

Du kan også velge mellom en rekke tilleggstjenester som helseforsikring, id-tyveriforsikring, ulykkesforsikring med mer. Alle disse tjenestene koster penger, men prisene er nokså konkurransedyktige i forhold til tilsvarende forsikringer hos andre tilbydere.

Det store negative punktet med dette kortet er at det har en høy årsavgift. Effektiv rente og gebyrer på uttak og overføring av penger er også høye.

Obs! Dette kortet har ingen øvre kredittgrense. Det betyr at du i prinsippet kan handle så mye du vil med kortet.

  • Fordeler
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ingen øvre kredittgrense
  • Adgang til flyplasslounger
  • Utvalgte rabatter
  • Ikke renter fra uttaksdato/overføringsdato
  • Ulemper
  • Årsavgift
  • Høy effektiv rente

Mer informasjon om Eurocard Gold

Nøkkelinfo

står bak Eurocard Gold kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
yA Bank
bilde av kredittkortet
yA Bank