Vurdering av

Finnair Mastercard

Vurdering av Finnair Mastercard kredittkort

Kredittramme

Finnair Mastercard er et kredittkort hvor du kan opptjene bonuspoeng i Finnair sitt fordelsprogram "Finnair Plus". Du får minst 10 bonuspoeng for hver hundrelapp du bruker på kortet.

Kortet har også reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens totale kostnad med kortet. Du kan også få betalingsfrihet to måneder per år med kortet.

Finnair Mastercard har imidlertid et årsgebyr på 345 kr, noe som gjør at man må bruke kortet en del for at det skal lønne seg å ha det.

  • Fordeler
  • Minst 10 Finnair Plus-bonuspoeng per 100 kr brukt
  • 3000 velkomstpoeng på første kjøp
  • Ulemper
  • Årsavgift
  • Høy rente

Mer informasjon om Finnair Mastercard

Nøkkelinfo

står bak Finnair Mastercard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 mnd. er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort