Vurdering av Gebyrfri Visa Platinum kredittkort

Kredittramme

20 000 kr – 100 000 kr

Sperre kort:

(+47) 21 08 35 00

Gebyrfri Visa Platinum er et kredittkort uten gebyrer. Det er kun tilgjengelig for de som allerede har Gebyrfri Visa Gold fra Santander.

Standardversjonen av kortet er Gebyrfri Visa Gold, og dette er det eneste kortet man kan søke om. Etter å ha hatt kortet i en periode kan man få tilbud om å oppgradere til Gebyrfri Visa Platinum, som har noe bedre reiseforsikring, høyere kredittgrense og 0,5% kjøpsutbytte (cashback) på alle kjøp, som utbetales to ganger i året.

Mer informasjon om Gebyrfri Visa Platinum

Nøkkelinfo

Santander Consumer Bank står bak Gebyrfri Visa Platinum kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 100 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 50 dager. Kortets årlige nominelle rente er 20,42%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 23,40%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember