Vurdering av Jernbanepersonalets Bank og Forsikring Vivo kredittkort

Dette kortet utstedes ikke mer.

Kredittramme

Sperre kort:

(+47) 915 03 850

Jernbanepersonalets Bank og Forsikring erstatter Vivo-kortet sitt fra 2019 med sitt Jernbanepersonalets Bank og Forsikring Gold. Under finner du informasjon om det tidligere kredittkortet.

Jernbanepersonalets Bank og Forsikring Vivo, som er utstedt av Eika-gruppen, er et nokså standard kredittkort. Kortet er ganske så identisk med sine søsterkort Jernbanepersonalets Bank og Forsikring Gold og Jernbanepersonalets Bank og Forsikring Business. Den største forskjellen er at Jernbanepersonalets Bank og Forsikring Vivo har en høyere effektiv rente.

Som de fleste kredittkort for unge og studenter har Jernbanepersonalets Bank og Forsikring Vivo en forholdsvis lav kredittgrense, men det må tas i betrakting at dette kortet markedsføres mot studenter og de som har begrenset inntekt. Kortet har også en forholdsvis høy rente.

Av fordeler finner man reise- og avbestillingsforsikring som de fleste andre kredittkort også har, forutsatt at du betaler minst 50 % av reisen med kortet.

Kortet har også en ID-tyveriforsikring hvor advokathjelp opptil 50 000 kr tilbys skulle uhellet være ute. Dette forutsetter at du har brukt kortet de siste 45 dagene eller at det er utestående rentebærende kreditt.

Mer informasjon om Jernbanepersonalets Bank og Forsikring Vivo

Nøkkelinfo

Eika står bak Jernbanepersonalets Bank og Forsikring Vivo kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 29,50%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember