Vurdering av

Manchester United Visa

Vurdering av Manchester United Visa kredittkort

Kredittramme

Manchester United Visa fra Santander er kortet for de mange Unitedsupporterne i Norge. Manchester United er imidlertid ikke det første engelske fotballaget med eget kredittkort. Liverpool FC Mastercard hadde allerede eksistert i mange år før Manchester United Visa så dagens lys.

Likheten mellom de to kortene er større enn likheten mellom de to fotballagene. Begge kortene har rabatter og fordeler for de respektive lags supportere og begge har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisen med kortet. Begge kortene har også årsavgift og forholdsvis høy rente hvis du utsetter betalingen.

Av rabatter er det verdt å nevne rabatter i Manchester Uniteds offisielle nettbutikk, rabatter på utvalgte butikker og caféer på Old Trafford, rabatt på medlemskap i Uniteds supporterklubb. Du får også muligheten til å bestille billetter på Uniteds hjemmekamper via billettkontoret i England. Santander har også et cashback-system hvor du kan få penger tilbake når du handler i utvalgte nettbutikker.

  • Fordeler
  • Høy kredittgrense (100 000 kr)
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Rabatter og fordeler tilknyttet Manchester United
  • Inntil 20% cashback i utvalgte butikker
  • Ulemper
  • Etableringsgebyr
  • Administrasjonsgebyr ved innaktivt kort

Mer informasjon om Manchester United Visa

Nøkkelinfo

står bak Manchester United Visa kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 mnd. er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort