Vurdering av Maxbo Flex kredittkort

Kredittramme

200 000 kr

Sperre kort:

81522040

Maxbo Flex, tidligere kjent som "Maxbo Konto" er et Visa kredittkort som kan brukes i alle norske betalingsterminaler og minibanker som tar Visa. Kortet har også Bank Axept-mulighet, noe som betyr at du også kan bruke kortet i betalingssystemer som normalt ikke tar kredittkort.

Kortet har kredittgrense på inntil 200 000 kr, noe som er høyt i forhold til andre kort. Du får også faste rabatter på utvalgte varer/varegrupper hos Maxbo når du oppretter en konto. Rabattene varierer ut i fra varegruppe, men ligger ofte rundt 10%. Noen varer/varegrupper gir ikke rabatt.

Maxbokortet har ellers ingen andre fordeler, og har i tillegg nokså høy rente, så vær forsiktig med å utsette betalingen.

  • Fordeler
  • Høy kredittgrense (200 000 kr)
  • Rabatter hos Maxbo
  • Kan benyttes i BankAxept-terminaler
  • Ulemper
  • Ingen andre fordeler
  • Høy rente

Mer informasjon om Maxbo Flex

Nøkkelinfo

DNB Bank står bak Maxbo Flex kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 200 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 21,00%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 26,60%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,50% (minimum 250 kr).

Detaljer

Gebyrer

Selskap

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember