Vurdering av Nordic Choice Club Mastercard kredittkort

Kredittramme

Nordic Choice Club Mastercard er et kredittkort med fordeler for deg som reiser og bor mye på hotell. I motsetning til mange andre kort, begynner du som Silver-medlem når du får kortet, og du kan direkte benytte de fordelene og bonusen dette medfører. Ulempen er årsavgiften på 595 kroner som følger med Silver-medlemskapet, men denne synker til 495 eller 295 om du blir Gold- eller Platinum-medlem.

Du opparbeider deg bonuspoeng på alt du kjøper med kortet, og disse kan brukes til kjøp i Nordic Choice Club. Bonuspoengene kan byttes inn mot hotellopphold, billeie og ulike gavekort, samt mulighet for donasjon til veldedighet.

Som seg hør og bør for et kredittkort rettet mot reisende, har også dette inkludert reise- og avbestillingsforsikring. Denne er gyldig så fort du betaler mer enn 50% av reisens sammenlagte transportkostnader med kredittkortet.

Mer informasjon om Nordic Choice Club Mastercard

Nøkkelinfo

står bak Nordic Choice Club Mastercard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember Black