Vurdering av

Pareto Bank Platinum MasterCard

Vurdering av Pareto Bank Platinum MasterCard kredittkort

Kredittramme

Pareto Bank Platinum er kortet med de beste vilkårene hos Pareto Bank. En god reise- og avbestillingsforsikring er inkludert dersom minst 50% av reisen er betalt med kortet. Kredittgrensen settes etter vurdering av økonomisk situasjon, og det er derfor mulig å oppnå nokså høy kredittgrense med dette kortet.

Du får også tilgang til en Consierge Service, som innebærer tilgang på VIP-hjelp i forbindelse med opplevelser og service.

  • Fordeler
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Concierge service
  • Høy kredittgrense (100 000 kr)
  • Ulemper
  • Få fordeler
  • Høye gebyrer på kontantuttak

Mer informasjon om Pareto Bank Platinum MasterCard

Nøkkelinfo

står bak Pareto Bank Platinum MasterCard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 mnd. er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort