Vurdering av Remember Blue kredittkort

Dette kortet utstedes ikke mer.

Kredittramme

10 000 kr

Sperre kort:

815 00 701 (Fra utlandet: +47 23 33 83 32)

Remember Blue var et kredittkort i re:member-serien som var tilgjengelig for kundene med lavest lønn og/eller kredittverdighet.

Kortet hadde den laveste kredittrammen og høyeste effektive renten av alle re:member-kortene, for å gjenspeile den økte risikoen på kundene. Dettte kortet finnes ikke lenger. re:member har nå kun ett kort, Remember Black.

I tillegg har kortet, som Remember Silver, færre rentefrie dager enn "storebror" Remember Black, og inkluderer heller ingen forsikringer.

Kortets største lyspunkt er at det inngår i fordelsprogrammet remember reward, som gir opptil 25% rabatt hos utvalgte nettbutikker og 10% rabatt hos enkelte restauranter.

Bruk av kortet i 18 måneder med god betalingshistorikk kvalifiserer korteier til å oppgradere fra Blue til Black.

  • Fordeler
  • Rabatter i utvalgte butikker/selskaper
  • Ulemper
  • Høy rente
  • Veldig lav kredittgrense
  • Ingen reiseforsikring

Mer informasjon om Remember Blue

Nøkkelinfo

EnterCard står bak Remember Blue kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 10 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 27,33%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 32,60%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember