Vurdering av Santander Red kredittkort

Kredittramme

Santander Red er et av kortene på markedet med lavest rente. Det gjør kortet til et alternativ hvis du ønsker å bruke kredittkortet som et lån. Vær imidlertid oppmerksom på at den rentefrie måneden bortfaller om du velger å benytte deg av kreditten ved å ikke nedbetale hele månedsbeløpet. Det betyr at hvis du f.eks. bruker 10 000 kr på kortet, nedbetaler 9 000 kr måneden etter og har 1 000 kr i restgjeld, vil renten beregnes av 10 000 kr (det opprinnelige beløpet), ikke 1 000 kr (det gjenstående beløpet). Dette har dog kun effekt den første måneden og de nye reglene for fakturering av kredittkort gjør at det skal mye mer til for å gjøre dette ved en feiltagelse. Kortet vil kunne passe godt hvis du trenger penger i en kort periode før du nedbetaler hele beløpet.

Santander har fokusert på å lage et kort som kan tilby lav rente, og har derfor fjernet de fleste andre fordeler som reiseforsikring og lignende. Du får imidlertid en del tilbud og rabatter, særlig innenfor hotellbransjen og skobransjen, hvis du betaler med Santander red. Husk at hvis du ikke har brukt kortet siste 12 måneder tilkommer et gebyr på .

  • Fordeler
  • En av markedets laveste renter
  • Høy kredittgrense (100 000 kr)
  • Gode tilbud og rabatter
  • Virtuelt kort for enklere netthandel, med støtte for Apple Pay
  • Kontaktløs betaling
  • Ulemper
  • Ikke reise- eller avbestillingsforsikring
  • Gebyr hvis du ikke har brukt kortet siste 12 mnd
  • Ingen rentefri periode om man ikke betaler på forfall

Mer informasjon om Santander Red

Nøkkelinfo

står bak Santander Red kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
Remember
bilde av kredittkortet
Remember