Vurdering av Sbanken kredittkort

Kredittramme

Sbanken er det nye navnet på Skandiabanken, og de tilbyr fortsatt kredittkort. I likhet med det forrige kortet har også dette relativt lav rente, men få fordeler.

Kortet har ikke cashback, bonus eller drivstoffrabatt, og det tidligere rabattprogrammet "penger tilbake" er avsluttet.

Kredittkortet fra Sbanken har inkludert reiseforsikring, og denne er gyldig så fort du betaler mer enn 50% av reisens sammenlagte transportkostnader med kredittkortet.

Årsavgiften på 50 kroner er et minus med dette kredittkortet. Svært få kredittkort opererer med årsavgift på kort, og slik skiller dette kortet seg ut. Merk at selv om kortet er gebyrfritt ved uttak og overføringer, er det ikke rentefritt. Renten løper fra uttaksdato ved uttak/overføring, i motsetning til varekjøp, der det er rentefritt frem til forfall på faktura.

  • Fordeler
  • Lav rente
  • Høy kredittgrense (100 000 kr)
  • Gebyrfritt kontantuttak/bankoverføring (men med rente)
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ulemper
  • Årsavgift
  • Må være kunde i Skandiabanken
  • Ingen rabatt, cashback, eller lignende fordeler

Mer informasjon om Sbanken

Nøkkelinfo

står bak Sbanken kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
Bank Norwegian