Vurdering av Skandiabanken kredittkort

Dette kortet utstedes ikke mer.

Kredittramme

100 000 kr

Sperre kort:

(+47) 22 21 40 55

Skandiabanken heter nå Sbanken og det nye kredittkortet deres finner du her. Under finner du informasjon om det tidligere kredittkortet fra Skandiabanken (ikke lenger tilgjengelig for bestilling).

Skandiabankens var kjent for å ha et kredittkort med lav rente, men få fordeler. Dette endret seg noe etter at Skandiabanken lanserte konseptet "penger tilbake" hvor man fikk cashback i utvalgte butikker og kjeder. Utvalget av butikker/kjeder var ikke spesielt stort, men hvis man allerede har planer om å kjøpe varer/tjenester i disse butikkene, var rabatten grei å få med seg. Dette programmet ble avsluttet i forbindelse med overgang til Sbanken.

Kredittkortet fra Skandiabanken hadde også reiseforsikring inkludert hvis man betalte mer enn 50% av reisens totale transportkostnad med kortet.

Det negative med kortet var årsavgiften på 50 kr. Årsavgifter på kredittkort er i dagens marked nokså uvanlig, og dette skilte kortet negativt ut i forhold til mange andre kort, til tross for den lave renten.

  • Fordeler
  • Lav rente
  • Høy kredittgrense (100 000 kr)
  • Ikke gebyr på kontantuttak/bankoverføring
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Cashback i utvalgte nettbutikker
  • Ulemper
  • Årsavgift
  • Må være kunde i Skandiabanken

Mer informasjon om Skandiabanken

Nøkkelinfo

Sbanken står bak Skandiabanken kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 100 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 50 dager. Kortets årlige nominelle rente er 14,63%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 15,99%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,50% (minimum 400 kr).

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember