Vurdering av

Supreme Card Gold

Vurdering av Supreme Card Gold kredittkort

Kredittramme

Supreme Card Gold er et MasterCard for det norske markedet fra svenske Resurs Bank AB.

Kortets fordeler inkluderer reiseforsikring og et bonusprogram.

Merk at kortets reiseforsikring kun gjelder om du betaler minst 75% av reisens totalbeløp med kortet. Dette skiller seg fra nær sagt alle andre norske kort, der det rekker at 50% av reisekostnadene er betalt med kortet, og gjør at kortet kan bli vanskeligere i praktisk bruk i land der kontanter fortsatt må brukes ofte (f.eks. Japan).

Ved bruk av kortet opptjener man bonuspoeng som kan byttes i produkter fra Supreme Card sin egen poengbutikk. Hver krone brukt gir et poeng og poengene har en varighet på tre år. Poengene er låst til poengbutikken og har en verdi tilsvarende en cashback på i underkant av 1%.

Kredittrammen er mellom 5000 og 150.000 kroner, avhengig av kredittvurdering.

  • Fordeler
  • Reiseforsikring
  • Bonusprogram tilsvarende
  • Ulemper
  • Reiseforsikringen krever 75% betaling med kortet

Mer informasjon om Supreme Card Gold

Nøkkelinfo

står bak Supreme Card Gold kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 mnd. er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort