Vurdering av Swedbank Mastercard kredittkort

Dette kortet utstedes ikke mer.

Kredittramme

50 000 kr

Sperre kort:

(+47) 23 11 62 50

Swedbank Mastercard er ikke lengre mulig å bestille etter at Swedbank la ned sin virksomhet rettet mot privatpersoner i Norge.

Da kortet var tilgjengelig tilfredsstilte det minimumskravene man kan ha til et kredittkort: Reiseforsikring og gebyrfri normal bruk. Men kortet var aldri godt nok til at det var spesielt interessant for andre enn trofaste Swedbank-kunder.

  • Fordeler
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ulemper
  • Lav kredittgrense (50 000 kr)
  • Høy rente
  • Høye gebyrer ved kontantuttak/overføring fra nettbank
  • Ingen andre fordeler
  • Må være kunde hos Swedbank for å få kortet

Mer informasjon om Swedbank Mastercard

Nøkkelinfo

Swedbank står bak Swedbank Mastercard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 20 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 50 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 21,62%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 25,37%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,50% (minimum 100 kr).

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember