Vurdering av Volvokort (Volvo MasterCard) kredittkort

Kredittramme

Volvokort, også kjent som Volvo MasterCard, er et kredittkort knyttet til det svenske bilmerket Volvo.

Kortet markedsføres i hovedsak gjennom bilforhandlere der man tilbys gratis årsavgift i to år ved kjøp av en ny Volvo, eller ett avgiftsfritt år ved kjøp av en brukt Volvo. Dette er i stor grad en markedsføringsgimmick, da kortet generelt sett er å regne som dårligere enn mange andre kort som ikke har årsgebyr. For eksempel kan du få akkurat samme drivstoffrabatt på Circle K med Circle K MasterCard, som ikke har årsgebyr og forøvrig en del andre fordeler, og dette er ikke engang blant de beste bensinkortene.

Hovedgrunnen til å skaffe kortet er om du skal ha bilforsikring med Volvia forsikring, da du får redusert egenadelen med 1000 kroner ved skade. Kortet tilbyr også noe billigere bilutleie hos Hertz.

En litt merkelig ting med kortet er at det i tillegg tilbys en såkalt identitetstyveriforsikring til skyhøye 69 kroner per måned med kortet (828 kr/år). Dette er en type forsikring som flere andre kort som f.eks. Eika Gold tilbyr gratis.

  • Fordeler
  • 30 øre drivstoffrabatt på Circle K i Norge
  • 1000 kr redusert egenandel med Volvia forsikring
  • Spesialpriser hos Hertz bilutleie
  • Ulemper
  • Årsgebyr
  • Ingen reiseforsikring
  • Begrensede fordeler

Mer informasjon om Volvokort (Volvo MasterCard)

Nøkkelinfo

står bak Volvokort (Volvo MasterCard) kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
Credits Gold
bilde av kredittkortet
Credits Gold