Har du prøvd sammenligningen og likte den?

Da blir vi veldig glade om du bruker 1 minutt til å vurdere oss på Trustpilot!

Alle som gir en vurdering er med i trekningen av en gratis kortholder fra Secrid (verdi 599 kr). Kortholderene fra Secrid beskytter kortene mot å bøyes og å knekke, men også mot uautorisert skanning av RFID- og NFC-kort.

Velg beste MasterCard til din bruk

Ofte er ikke det MasterCard-kredittkortet som du kan bestille gjennom din dagligbank det mest gunstige. Siden MasterCardet betales som en regning en gang i måneden og mange tilbyr eFaktura og/eller avtalegiro er det få nedsider med å ha kort i en eller flere andre banker. Samtidig kan det være mange fordeler: Færre/ingen gebyrer, bedre reiseforsikring, rabatter og cashback på kjøp med kortet osv.

Slik bestiller du et nytt MasterCard

Det er like enkelt å bestille MasterCard fra en bank du ikke tidligere har et kundeforhold til som en du allerede har konto hos. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn et kort bestillingsskjema (se knapper til bestilling i tabellen over).

Usikker på om MasterCard er riktig for deg?

Her på Kredittkort.com kan du sammenligninge alle norske MasterCard med alle andre norske kredittkort (Visa, American Express etc.) i vår fullstendige guide. Data hentes fra Finansportalen fra Forbrukerrådet og er alltid oppdatert for de rundt 400 kortene i Norge.