TEAMET: Vi jobber hver dag for å gjøre Kredittkort.com enda bedre
TEAMET: Vi jobber hver dag for å gjøre Kredittkort.com enda bedre.

Om Kredittkort.com

Kredittkort.com er den mest komplette norske nettsiden om kredittkort. Kjerneproduktet er en kredittkort-guide som gjør det mulig å sammenligne alle kredittkortene i Norge. Guiden gir deg også detaljsider med info for hvert kort, slik at du enkelt kan finne info om gebyrer, forsikring, og kontakt.

Du kan lese mer om hva vi gjør og om oss her.

Datakilder

Vår primærkilde for data er datafeeds fra Finansportalen, en tjeneste fra Forkbrukerrådet. For å lage den mest komplette nettsiden for kredittkort i Norge, er disse dataene supplert med egeninnsamlede data gjennomført av ansatte i Nettbureau AS.

Alle kredittkortene som baserer seg på data fra Finansportalen har dette tydelig merket med Finansportalens logo:

finansportalen 207x70

For kortene som ikke er i Finansportalens registre vil ikke denne logoen være med på den relevante detaljsiden, slik at det er enkelt å skille.

Feil i datasettet

Om du skulle oppdage en feil i dataene som presenteres på Kredittkort.com, send oss gjerne en feilmelding per e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi legger stor vekt på at dataene som presenteres på denne nettsiden til enhver tid er korrekt og oppdatert, og vil behandle alle feilmeldinger så raskt som praktisk mulig.

Effektiv rente

En viktig sammenligningsfaktor for kredittkort er renten. Særlig viktig er den effektive renten, ettersom det er denne man faktisk betaler. Les mer om hvordan vi har utført beregning av effektiv rente her.

Teamet bak

Kredittkort.com er et tjeneste fra Nettbureau AS, spesialister på produkt- og tjenestesammenligning innen personlig økonomi og bolig.

Bilde av Gulbrand Øverbye

Gulbrand Øverbye

Fagansvarlig og pressekontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. +47 932 52 835
Bilde av Anders Øie

Anders Øie

Markedsansvarlig

Bilde av Kristian Vinkenes

Kristian Vinkenes

Utviklingsansvarlig

Bilde av Fredrik Tveit

Fredrik Tveit

Designansvarlig


Kontaktinfo

Ta kontakt om det er noe du lurer på!

Kredittkort.com er en uavhengig nettside. Derfor representerer vi ikke kredittkortene som står omtalt på vår nettside. Har du generelle spørsmål om kredittkort eller noe annet du lurer på, kan du kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kredittkort.com er en sammenligningstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS. Du kan lese mer om oss og hva vi gjør på våre nettsider.

Pressehenvendelser

Vi er alltid åpen for pressehenvendelser, enten disse gjelder Kredittkort.com spesielt eller kredittkortmarkedet generelt. Kontakt vår fagansvarlig, Gulbrand Øverbye, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Ønsker du å annonsere på Kredittkort.com?

Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og merk tittelen "Annonsere på Kredittkort.com".

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember Black