Norwegian fly på rullebane

Bank Norwegian endrer vilkårene for opptjening av Cashpoints

Nye vilkår for Bank Norwegians kunder.

Bank Norwegian kunngjorde via en e-post til sine kunder i går at de vil endre vilkårene for kredittkortets fordelsprogram, fra og med 1. august i år.

Dårligere vilkår

Kort sagt er endringen en nedjustering av fordelene man kunne få, og vil ha størst innvirkning for kunder som bruker kredittkortet fra Bank Norwegian mye i løpet av et år. Endringene av vilkårene påvirker nemlig satsene for inntjening av Cashpoints. De understreker samtidig at vilkårsendringene ikke endrer verdien av Cashpoints og at de det først er fra 1. august at de nye vilkårene vil tre i kraft, uten tilbakevirkende kraft.

Les vår gjennomgang av Cashback-ordninger.

Hvor man tidligere fikk, og fortsatt frem til 1. august får, 1 % av kjøpesummen i Cashpoints, justeres dette ned til 0,5 % etter man har oversteget bruk på kr 100 000, i løpet av et kalenderår. Videre halveres inntjeningen på kjøp av Norwegians Flex-billetter fra 20 % til 10 %. LowFare-billetter vil gi 4 %, fra tidligere 5 %. I tillegg vil man ikke lenger kunne tjene Cashpoints ved bruk av kortet hos andre flyselskaper.

Modent for revisjon

Produktansvarlig hos Bank Norwegian, Torstein Røed, forklarer endringen av vilkårene med å si at "Programmet har vært tilnærmet uendret i over 10 år, så det var modent for en revisjon av reglene for tildeling av CashPoints. I denne perioden har Norwegian lansert en rekke ytterligere fordeler, som Rewards og familekonto, så programmet må balanseres i takt med at stadig nye opptjeningsmuligheter introduseres".

På spørsmål om de tror endringen vil skape noen negative reaksjoner svarer Røed "Noen vil nok reagere negativt, men det er fortsatt god opptjening på normalt kortbruk. I tillegg beholder kortet de samme fordelene som før, som for eksempel ingen uttaksgebyr i utenlandske minibanker".

De nye vilkårene:

Fra 1. august vil vilkårene for opptjening av Cashpoints være som følger:

  • 1 % opptjening på varekjøp opp til 100.000 per kalenderår
  • 0,5 % opptjening på bruk over 100.000 per kalenderår
  • Ingen opptjening på kjøp hos andre flyselskaper
  • 4 % opptjening på LowFare-billetter hos Norwegian
  • 10 % opptjening på Flex-billetter hos Norwegian

Les mer om kredittkort fra Bank Norwegian.

Skaffe deg kredittkort? Prøv vår sammenligningstjeneste basert på data fra Finansportalen for å finne det beste kredittkortet for deg.

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember Black