TEAMET: Vi jobber hver dag for å gjøre Kredittkort.com enda bedre
TEAMET: Vi jobber hver dag for å gjøre Kredittkort.com enda bedre.

Om Kredittkort.com

Vi gjør det enkelt for deg å finne riktig kredittkort til ditt bruk.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Kredittkort.com | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber for å utvikle markedets beste sammenligningstjeneste for kredittkort. Målet vårt er at du skal få informasjonen du trenger for å finne kredittkortet som passer deg best.

For oss er forbrukeren viktigst, og dette reflekteres både i hvordan vi utformer tjenesten vår, og hvilke partnere vi samarbeider med.

Kredittkort.com skal være brukervennlig, gratis og uforpliktende for deg å bruke.

Hvordan fungerer Kredittkort.com?

Kredittkort.com er den mest komplette norske nettsiden om kredittkort, og kjerneproduktet er sammenligningstjenesten vår. Den gir deg full oversikt over alle kredittkortene i Norge, og deres ulike vilkår. Ønsker du å lese detaljerte informasjon om renter, gebyrer og vilkår, kan du raskt klikke deg inn på det aktuelle kortet for å få full oversikt.

Du kan filtrere oversikten ut ifra dine behov, og hva du ønsker av tjenester og vilkår. Når du har funnet kortet som har de gunstigste vilkårene for deg, kan du bestille direkte gjennom oss.

Vi ønsker også å bidra til at du får et forsvarlig forhold til kredittkortet, og bruken av det. Derfor har vi lagt mye tid og energi i utformingen av det vi kaller Kredittkortskolen.

Der finner du nyttige artikler med fokus på at du som forbruker skal kunne bruke kredittkort på en smart og forsvarlig måte, uten å havne i luksusfellen. Lurer du på noe med kredittkort vil du finne svaret der.

Av samme grunn har vi dessuten utviklet en nedbetalingskalkulator. Her kan du sette inn dine tall og nedbetalingstiden du ønsker, så hjelper kalkulatoren deg med å finne ut hvor mye gjelden din vil koste deg med de ulike kortene, eller det kortet du har i dag. Den kan også hjelpe deg å sette opp regnestykket ut fra hvilket månedsbeløp du har råd til å betale.

Vi ønsker å hjelpe folk til å bruke fordelene et kredittkort kan gi. En av de mest populære fordelene er reiseforsikring. Derfor har vi laget en oversiktlig tabell som skal gjøre det lettere for deg å sammenligne de ulike kredittkortenes reiseforsikringsvilkår.

Datakilder

Vår primærkilde for data er datafeeds fra Finansportalen, en tjeneste fra Forbrukerrådet. For å lage den mest komplette nettsiden for kredittkort i Norge, er disse dataene supplert med egeninnsamlede data gjennomført av ansatte i Nettbureau AS.

Alle kredittkortene som baserer seg på data fra Finansportalen har dette tydelig merket med Finansportalens logo.

For kortene som ikke er i Finansportalens registre vil ikke denne logoen være med på den relevante detaljsiden, slik at det er enkelt å skille.

Effektiv rente

En viktig sammenligningsfaktor for kredittkort er renten. Særlig viktig er den effektive renten, ettersom det er denne man faktisk betaler.

Les mer: Slik har vi beregnet effektiv rente

Hvem er vi?

Kredittkort.com er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

Vi har arbeidet med utvikling av forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester siden 2009. Vi driver markedsledende tjenester innenfor en rekke områder og har hjulpet tusenvis av mennesker å finne bedre eller billigere avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Personvern er svært viktig for oss i Kredittkort.com.

Når du bruker Kredittkort.com kan du være trygg på at vi ikke samler informasjon om deg og din bruk av nettsiden som kan identifisere deg som person.

Kundesupport

Ta kontakt dersom det er noe vi kan være behjelpelige med!

Vi er en uavhengig nettside og representerer derfor ingen av kredittkortene som står omtalt på vår nettside, men svarer deg gjerne om du har generelle spørsmål om kredittkort. Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Om du skulle oppdage en feil i dataene som presenteres på Kredittkort.com, send oss gjerne en feilmelding per epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi legger stor vekt på at dataene som presenteres på denne nettsiden til enhver tid er korrekt og oppdatert, og vil behandle alle feilmeldinger så raskt som praktisk mulig.

For leverandører

Ønsker du å annonsere på Kredittkort.com? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og merk tittelen «Annonsere på Kredittkort.com».

For presse

Vi er alltid åpne for pressehenvendelser, enten disse gjelder Kredittkort.com eller kredittkortmarkedet generelt.

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en idé til et samarbeid med oss?

Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi ut om vi kan skape noe av verdi sammen.