TEAMET: Vi jobber hver dag for å gjøre Kredittkort.com enda bedre
TEAMET: Vi jobber hver dag for å gjøre Kredittkort.com enda bedre.

Tjenesten som hjelper deg å finne riktig kredittkort

Kredittkort.com er den mest komplette norske nettsiden om kredittkort, og kjerneproduktet er en kredittkort-guide som gjør det enklere å sammenligne alle kredittkortene i Norge.

Hvert kredittkort har dessuten detaljsider med informasjon om alt fra gebyrer til reiseforsikring og telefonnummer for sperring av kort/kundesupport og lignende.

Du kan lese mer om tjenesten Kredittkort.com her.

Kundeløfte

Vi jobber med å utvikle markedets beste sammenligningstjeneste for kredittkort. Målet er at du skal få hjelp med å finne tilstrekkelig informasjon slik at du kan ta riktig valg for deg. Huk av for de kriteriene som passer dine behov, og få hjelp til å finne kredittkortet som passer best.

For oss er forbrukeren viktigst, og dette reflekteres i tjenesten vi tilbyr og hvilke partnere vi samarbeider med. Kredittkort.com jobber for å sette deg som kunde i kontakt med selskaper som kan levere konkurransedyktige kredittkort.

Forsvarlig kredittkortbruk

Kredittkortskolen finner du mange nyttige artikler med fokus på at du som forbruker skal kunne bruke kredittkort på en smart og forsvarlig måte, uten å havne i luksusfellen.

Derfor har vi også utviklet en nedbetalingskalkulator. Her kan du sette inn dine tall og nedbetalingstiden du ønsker, så hjelper kalkulatoren deg med å finne ut hvor mye gjelden din vil koste deg med de ulike kortene, eller det kortet du har i dag. Den kan også hjelpe deg å sette opp regnestykket ut fra hvilket månedsbeløp du har råd til å betale.

Vi ønsker å hjelpe folk til å bruke fordelene et kredittkort kan gi. En av de mest populære fordelene er reiseforsikring. Derfor har vi laget en oversiktlig tabell som skal gjøre det lettere for deg å sammenligne de ulike kredittkortenes reiseforsikringsvilkår.

Slik fungerer det

Vår tjeneste er helt gratis, og hjelper deg til å finne rett produkt for dine behov til konkurransedyktige priser. Huk av for dine behov i skjema og se hvilke kort som er best. Du kan bestille direkte gjennom Kredittkort.com.

Teamet bak Kredittkort.comBilde av Gulbrand Øverbye

Gulbrand Øverbye

Fagansvarlig og pressekontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bilde av Anders Øie

Anders Øie

Markedsansvarlig

Bilde av Kristian Vinkenes

Kristian Vinkenes

Utviklingsansvarlig

Bilde av Fredrik Tveit

Fredrik Tveit

DesignansvarligKontaktinfo

Ta kontakt dersom det er noe vi kan være behjelpelige med!

Vi er en uavhengig nettside og representerer derfor ingen av kredittkortene som står omtalt på vår nettside, men svarer deg gjerne om du har generelle spørsmål om kredittkort. Hvis det er noe lurer på noe kan du ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kredittkort.com er en sammenligningstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS. Du kan lese mer om oss og hva vi gjør på våre nettsider.

Pressehenvendelser

Vi er alltid åpen for pressehenvendelser, enten disse gjelder Kredittkort.com spesielt eller kredittkortmarkedet generelt. Kontakt vår fagansvarlig, Gulbrand Øverbye, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Ønsker du å annonsere på Kredittkort.com?

Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og merk tittelen "Annonsere på Kredittkort.com".