Vurdering av

FlexiVisa

Vurdering av FlexiVisa kredittkort

Kredittramme

10 000 kr

Sperre kort:

(+47) 21 08 35 00

FlexiVisa fra Santander er et allsidig kort med mange fordeler. Kortet gir deg 4% cashback på enten klær & sko, flyreiser, drivstoff, elektronikk eller sportsutstyr. Du kan bare få cashback i én av kategoriene samtidig, men du kan enkelt bytte mellom kategoriene én gang i måneden. Du får cashback hos alle selskaper/butikker som er registrert under én av disse bransjekodene hos Visa. Kort fortalt betyr det at du får cashback i alle "vanlige" kjeder og butikker innenfor hver kategori, men ikke hos mindre og/eller uregistrerte butikker/selskaper som fører varer i flere kategorier.

I tillegg får du inntil 10% fast cashback i utvalgte nettbutikker via Santanders cashbackportal. Her må du være logget inn hos Santander for å kunne nyte godt av disse avtalene. Cashbackportalen er så og si identisk med lignende portaler hos f.eks. Remember eller Eurocard Gold, med det unntak at det er et månedlig tak på 200 i måneden.

Kortet har ellers jevnt over brukbare betingelser sammenlignet med andre kort. Verdt å nevne er at kortet ikke har reiseforsikring inkludert, og at det tilkommer et beskjedent gebyr hvis kortet ikke har vært brukt de siste 12 månedene.

Tips! FlexiVisa kan kombineres med bensinstasjonenes egne kort for å spare enda mer.

 • Fordeler
 • 4% cashback på drivstoff, klær/sko, sportsutstyr eller flybilletter
 • Inntil 20% cashback i utvalgte nettbutikker
 • Høy kredittgrense (100 000 kr)
 • Virtuelt kort for enklere netthandel, med støtte for Apple Pay
 • Utvalgte rabatter
 • Kan kombineres med YX Bonuskort hos YX
 • Kontaktløs betaling
 • Ulemper
 • Gebyr hvis du ikke har brukt kortet siste 12 mnd
 • Ikke reise- eller avbestillingsforsikring

Mer informasjon om FlexiVisa

Nøkkelinfo

Santander Consumer Bank står bak FlexiVisa kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 20 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 50 dager. Kortets årlige nominelle rente er 21,50%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 24,60%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 4,00% (minimum 300 kr).

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

nedbetalingsplan effektiv rente feed/bank/kredittkort/366590 34
Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort