Vurdering av Liverpool FC Mastercard kredittkort

Dette kortet utstedes ikke mer.

Kredittramme

Sperre kort:

(+47) 24 06 21 11

Liverpool FC Mastercard er et spesialdesignet kort for Liverpoolsupportere i Norge. Kortet har ingen store fordeler utover at reiseforsikring er inkludert hvis du betaler over 50% av reisens totale kostnad med kortet, samt utvalgte rabatter på noen varer/tjenester.

  • Fordeler
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Viser tilknytning til Liverpool F.C.
  • Ulemper
  • Høy rente
  • Få fordeler

Mer informasjon om Liverpool FC Mastercard

Nøkkelinfo

DNB Bank står bak Liverpool FC Mastercard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 31,33%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Detaljer

Gebyrer

Selskap

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember