Vurdering av Trumf Visa kredittkort

Kredittramme

Trumf Visa er er allsidig kredittkort som gir deg 2% Trumfbonus på alle kjøp i matvarebutikker tilknyttet Trumfsystemet (Meny, Kiwi, Joker, Spar, Eurospar og Jacobs). Du får i tillegg 0,5% Trumfbonus på alt annet du handler. Vær oppmerksom på at du ikke får bonus hos konkurrerende dagligvarekjeder som Rema 1000, Prix, Coop osv.

Trumf Visa kredittkort har i tillegg reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens totale kostnad med kortet. Du får også tilgang til et eget cashbacksystem (viaTrumf), men dette er ikke unikt for kortet da alle Trumfmedlemmer har tilgang til dette cashbackprogrammet.

Av negative ting kan det nevnes at renten er høy, og at kontantuttak og overføring mellom kredittkortkontoen og andre konti er dyrt. Dette er derfor ikke et kort du vil ha penger utestående på.

  • Fordeler
  • 2% Trumfbonus på matvarer
  • 0,5% Trumfbonus på alt annet
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ingen maksimal bonusgrense
  • Kan kombineres med YX Bonuskort og gi ekstra rabatt hos YX
  • Ulemper
  • Høy rente
  • Bonus kun hos matbutikker tilknyttet Trumf

Mer informasjon om Trumf Visa

Nøkkelinfo

står bak Trumf Visa kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember