Vurdering av Handelsbanken Gold kredittkort

Kredittramme

30 000 kr

Sperre kort:

(+47) 22 39 77 00

Handelsbanken Gold er kredittkortet for deg som er opptatt av sikkerhet. Med dette kortet har du en identitetstyveriforsikring som dekker tap på inntil 60 000 kr ved identitetstyveri som følger av bruk av Handelsbanken Gold. Reiseforsikring og egenandelsforsikring ved bilutleie er også inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisen med kortet. En annen ting med kortet er at det ikke har en definert øvre kredittgrense. Grensen settes individuelt som ved andre kort, men du kan altså søke om høyere kredittgrense enn hva som er vanlig i kredittkortmarkedet.

Det negative med kortet er at du må være kunde i Handelsbanken og betale 250 kr i årsavgift.

  • Fordeler
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Identitetstyveriforsikring
  • Ingen kredittgrense
  • Ulemper
  • Årsavgift
  • Må være kunde i Handelsbanken

Mer informasjon om Handelsbanken Gold

Nøkkelinfo

Handelsbanken står bak Handelsbanken Gold kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 18,00%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 24,25%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,00% (minimum 250 kr).

Detaljer

Gebyrer

Reiseforsikring

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

nedbetalingsplan effektiv rente feed/bank/kredittkort/299482 13
Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember