Komplett Bank endrer bonusvilkårene for sitt kredittkort

Innfører nye vilkår for kredittkortet.

Dagen etter Bank Norwegian annonserte at de kommer til å redusere fordelene i sitt caspoint program fra 1. august i år, annonserte Komplett Bank at de vil øke kjøpebonusen på deres kredittkort fra samme dato.

Endringene

I dag, og frem til 1. august, er bonusvilkårene hos komplett 1 % på alle kjøp, 2 % på alle internettkjøp og 3 % om man handler hos Komplett.no. Fra 1. august skrus kjøpsbonusen på all handel hos Komplett.no og Blush.no til 4 % når man handler med Komplett Banks kredittkort. Samtidig fjernes den eksisterende bonusen hvor man får doblet opparbeidet bonuspoeng når man handler hos Komplett.no. Dermed er ikke endringen en forbedring av vilkårene for dem som bruker bonuspoengene på handel hos Komplett.no

Banken gjør det imidlertid enklere å bruke opparbeidede bonuspoeng på nedbetaling av kredittkortregningen. Mens man tidligere kun hadde muligheten til å ta ut bonuspoengene til en bankkonto eller bruke dem på handel hos Komplett.no blir det nå lagt opp til at man enklere kan bruke bonusen på kredittkortregningen. Komplett Bank sier selv at man velger mellom å bruke bonuspoengene til å betale deler av fakturaen eller å bruke dem på neste handel hos Komplett.no.

De nye vilkårene

Fra 1. august vil vilkårene for opparbeiding av bonus være som følger:

  • 4 % bonus på kjøp hos Komplett.no og Blush.no
  • 2 % bonus på kjøp av varer på internett
  • 1 % bonus på øvrige varekjøp

Det er imidlertid verdt å merke seg at Komplett Bank har en øvre grense på opptjening av bonuspoeng. Den maksimale opptjeningen er 500 poeng per måned, og 2000 per siste 12 måneder.

Les mer om Komplett Banks kredittkort her

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember Black