Vurdering av Nordea Gold Student kredittkort

Kredittramme

5 000 kr

Sperre kort:

(+47) 232 06001

Nordea Gold Student er identisk med Gjensidige Mastercard, med det unntak at det ikke er årsavgift på Visa. Kortet gir også noen rabatter på utvalgte butikker. Den effektive renten på dette kortet er nokså lav, men utenom dette er Nordea Gold Student et nokså lite attraktivt kredittkort.

Nordea Gold Student er ikke et spesielt godt kort, men kan muligens passe deg som allerede har forsikring hos selskapet. Selv om kredittkortet i seg selv ikke gir reiseforsikringer, utvider den dekningen til forsikringen din hvis du har reiseforsikring med Gjensidige.

Mer informasjon om Nordea Gold Student

Nøkkelinfo

Nordea Bank Norge står bak Nordea Gold Student kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 20,85%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 21,42%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,50% (minimum 250 kr).

Detaljer

Effektiv rente 21,42%, 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.637,- [1]
Kredittramme 5 000 kr
Betalingsutsettelse 45 dager
Reiseforsikring Ja
Beskrivelse av reiseforsikring Med Nordea Gold reiseforsikring er du og din nærmeste familie forsikret når dere er på reise, alternativt dekker forsikringen inntil tre medreisende. Forsikringen gjelder når minst halvparten av den totale transportkostnad er betalt med Nordea Gold, samt at reisen må starte og slutte i Norden. Den sikrede må være medlem av norsk folketrygd, være registrert i Folkeregisteret, og ha fast bostedsadresse i Norden. Se mer info på www.nordea.no.
Har kredittkortet andre fordeler Ja
Beskrivelse av kortets fordeler Med vår kjøpsforsikringen er alle varekjøp over kr 1.000,- betalt med Nordea Gold, på reisen, forsikret. Kjøpsforsikringen dekker inntil kr 25.000,- ved uforskyldt tap av eller skade på det du har kjøpt, og forsikringen gjelder helt til du kommer hjem. Vi gjør oppmerksom på at forsikringen ikke omfatter konsumvarer (for eksempel mat og drikke). Se mer info på www.nordea.no.
Årlig nominell rente 20,85%
Korttype MasterCard
Minstebeløp å betale av opptrukket kreditt 3,50% (minimum 250 kr)
Landsdekkende Ja
Aldersgrense 18–33 år

Gebyrer

Årsgebyr 50 kr
Termingebyr ved utestående saldo 0 kr
Transaksjonsgebyr ved varekjøp i Norge 0 kr
Transaksjonsgebyr ved varekjøp i utlandet 0 kr
Minibankuttak i egen bank i åpningstid 40 kr
Minibankuttak i egen bank utenfor åpningstid 40 kr
Minibankuttak i annen bank i åpningstid 40 kr
Minibankuttak i annen bank utenfor åpningstid 40 kr
Valutapåslag ved uttak/betaling i utland 2,00%
Kontantuttak i utlandet 40 kr + 2,00%

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

nedbetalingsplan effektiv rente feed/bank/kredittkort/821927 98
Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember Black