Vurdering av Nordea Gold Student kredittkort

Kredittramme

5 000 kr – 500 000 kr

Sperre kort:

(+47) 232 06001

Nordea Gold Student er identisk med Gjensidige Mastercard, med det unntak at det ikke er årsavgift på Visa. Kortet gir også noen rabatter på utvalgte butikker. Den effektive renten på dette kortet er nokså lav, men utenom dette er Nordea Gold Student et nokså lite attraktivt kredittkort.

Nordea Gold Student er ikke et spesielt godt kort, men kan muligens passe deg som allerede har forsikring hos selskapet. Selv om kredittkortet i seg selv ikke gir reiseforsikringer, utvider den dekningen til forsikringen din hvis du har reiseforsikring med Gjensidige.

Mer informasjon om Nordea Gold Student

Nøkkelinfo

Nordea Bank Norge står bak Nordea Gold Student kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 500 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 20,85%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 21,42%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,50% (minimum 250 kr).

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

nedbetalingsplan effektiv rente feed/bank/kredittkort/821927 98
Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember