Vurdering av VIP Credit kredittkort

Dette kortet utstedes ikke mer.

Kredittramme

5 000 kr – 100 000 kr

Sperre kort:

(+47) 23 20 46 20

Vip Credit er et typisk fordelskort. Du får rabatter i en rekke butikker/selskaper i en rekke kategorier. Hvis du har dette kortet får du i tillegg invitasjoner til utvalgte VIP-arrangementer, og gratis inngang på flere populære utesteder. Tidligere fikk alle som skaffet seg VIP Credit også en velkomstpakke, men dette er avsluttet.

Det er yA Bank som utsteder VIP Credit, og kortet minner derfor mye om yA kredittkort. Kortet har lavere rente og lavere gebyrer enn mange andre lignende kort, og reiseforsikring er inkludert hvis du betaler mer enn 50% av transportkostnadene med kortet.

  • Fordeler
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Velkomstpakke til alle nye kunder
  • Fordelsprogram med utvalgte rabatter/fordeler
  • Høy kredittgrense (100 000 kr)
  • Ulemper
  • Renter belastes fra kjøpsdato ved utestående saldo

Mer informasjon om VIP Credit

Nøkkelinfo

yA Bank står bak VIP Credit kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 100 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 50 dager. Kortets årlige nominelle rente er 20,80%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 22,90%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,50%.

Detaljer

Gebyrer

Reiseforsikring

Selskap

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember