Vurdering av Monocard kredittkort

Kredittramme

Monocard er Monobank sitt første kredittkort. Kortet gir deg såkalt «cashback» hvor du får 1 krone tilbake for hver hundrelapp du bruker. I utlandet er denne fordelen økt til 1,5 kroner.

Monocard inkluderer også reiseforsikring dersom 50 % eller mer av transportkostnaden er betalt med kortet.

Kortet har ellers ingen store fordeler. Kortet gir tilgang på Monopay, en app til å holde oversikt over kvitteringer, men det krever at du tar bilde og tagger kvitteringene selv. På den negative siden er det en månedsgebyr på 29 kroner i måneden, som tilsvarer 348 kroner i året. Det høye månedsgebyret gjør kortet lite egnet dersom du bruker kortet lite.

Monobank tilbyr også Widerøe Visa.

Mer informasjon om Monocard

Nøkkelinfo

står bak Monocard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense erKredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er . Kortets årlige nominelle rente er , mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er . Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er .

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
Credits Gold