Vurdering av Røde Kors Mastercard kredittkort

Dette kortet utstedes ikke mer.

Kredittramme

75 000 kr

Sperre kort:

(+47) 24 06 20 00

Røde Kors Mastercard er et kort designet for å donere penger til veldedige formål uten at det koster deg som bruker noe ekstra. Hver gang du handler med Røde Kors Mastercard går 1% av kjøpssummen til Røde Kors sitt humanitære arbeid. Det er ingen grense for hvor mye du kan handle i året med dette kortet, så hvis du bruker kortet aktivt kan du donere ganske mye penger i løpet av ett år, uten å gjøre noe annet enn å bruke dette kortet som betalingsmiddel.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens totale transportkostnad med kortet. Du får også rabatt på drivstoff hos Circle K, samt rabatter også på andre utvalgte produkter hvis du betaler med kortet. Utover dette er kortet på det jevne, uten andre foredeler eller rabatter. Kortet har høye gebyrer og høy effektiv rente.

  • Fordeler
  • 1% til humanitære formål
  • 32 øre/liter drivstoffrabatt hos Circle K
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ikke renter fra uttaksdato
  • Ulemper
  • Høyt valutapåslag utenfor Europa
  • Høy effektiv rente

Mer informasjon om Røde Kors Mastercard

Nøkkelinfo

DNB Bank står bak Røde Kors Mastercard kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 75 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 21,60%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 25,14%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,50% (minimum 200 kr).

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort

Populære kredittkort

Sponsede oppføringer

bilde av kredittkortet
TF Bank MasterCard
bilde av kredittkortet
Remember