Vurdering av

Remember Gold

Vurdering av Remember Gold kredittkort

Kredittramme

5 000 kr – 150 000 kr

Sperre kort:

(+47) 73 89 77 55

Remember Gold, også skrevet re:member gold, er søsterkortet til mer kjente Remember Black.

Kortet utmerker seg med svært lav rente til et kredittkort å være, og har ellers få fordeler. Kortet er med andre ord primært laget for de personene som ønsker å fra tid til annen benytte betalingsutsettelsesmuligheten ved et kredittkort. Disiplinerte bonusjegere bør heller velge Remember Black.

  • Fordeler
  • Lav rente
  • Høy kredittgrense
  • Gebyrfri bruk
  • Ulemper
  • Ingen reiseforsikring

Mer informasjon om Remember Gold

Nøkkelinfo

EnterCard står bak Remember Gold kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 150 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 17,35%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 21,73%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,00% (minimum 150 kr).

Detaljer

Gebyrer

Kortutsteder

Om du finner feil i dataene som presenteres her så send en epost til feil@kredittkort.com så skal vi se nærmere på saken med det samme. Om du har andre spørsmål om tjenestene våre som du finner på denne siden så ta kontakt med ansvarlig utvikler Kristian Vinkenes.

[1] Les mer om hvordan effektiv rente beregnes.

nedbetalingsplan effektiv rente feed/bank/kredittkort/1490398 115
Passer dette kortet for deg?

Visste du at du kan enkelt kan sammenligne dette kortet mot alle kredittkort i Norge?

Se flere kort